Cel mai inovator mod de a-ți păstra fotografiile cu amintiri memorabile

Citeam zilele trecute un articol despre miile de fotografii pe care le facem cu telefonul sau aparatul foto, în vacanțe, la petreceri, concerte etc. și care, oricât de faine sunt, mor de singurătate, uitate într-un folder din calculator sau pe un hard extern.

Era digitalizării pare să fie, deopotrivă, prietena fotografiilor, pentru că putem să facem cu sutele, într-o singură zi, dar și inamicul cel mai mare, pentru că, după ce au fost făcute, foarte rar ne mai luăm din timp să le privim, să ne bucurăm de emoția momentului respectiv sau să le arătăm prietenilor, rudelor. Știm că le avem acolo, undeva și atât.

Bineînțeles, putem alege să imprimăm 4, 10, 20 de fotografii și să le păstrăm înrămate prin casă. Fie pe mobilă, când ai o casă mare (nu când stai într-o garsonieră ori un apartament micuț) și dacă nu ai un kinder mic, curios și dornic de experimente zilnice😊, fie atârnate pe pereți, de cuie.

picture-frame-grouping
Sursă foto: www.displays2go.com

Sau putem să printăm mai multe și să le punem în albume foto, doar că și acestea din urmă sfârșesc, printr-un sertar sau dulap și nu se mai uită nici bunica la ele.

O altă variantă sunt foto-magneții. Suporturile standard există prin casa fiecăruia dintre noi: frigider, calorifere, mașină de spălat, aragaz, cuptor cu microunde, toaster și orice alt dispozitiv electrocasnic de acest tip. Și mai sunt și tablele magnetice, de diferite dimensiuni, pe care putem ține la vedere acest tip de fotografii. 😉

DSC_0415.2

Foto-magneții nu se sparg, nu pot fi rupți și, în funcție de hârtia fotografică folosită, sunt super rezistenți la atacurile curioase și curajoase ale copiilor (noi folosim hârtia Canon, care e garantată de producător să reziste 100 de ani) și nici nu îți mai ciuruiești pereții ca să îi ai la vedere.

Iar de curând am descoperit un tip de suport pentru foto-magneți foarte cool, inovator, potrivit oricărui tip de locuință și care îți transformă un perete (sau mai mulți) într-o expoziție de momente memorabile.

Ești pregătit să afli care e acest super produs inovator?

Ești sigur că ești pregătit? Ține-te bine! 😀

Ta-da!!! Soluția este: TAPETUL MAGNETIC!

Da, există un tip de tapet, folosit mai ales pentru camera copiilor, astfel încât să le stimuleze creativitatea, care are proprietăți magnetice. Se aplică ușor, există în diferite culori sau chiar lavabil, astfel încât să se potrivească cu ceea ce există deja în casa ta și este vândut la role de diferite dimensiuni, ca să îți poți crea peretele amintirilor după bunul tău plac. Am găsit, pe piața din România, 2 furnizori (XT DECO și TAPET MAGNETIC), așa că e ușor și de comandat. Iar, dacă ai copii, sunt convinsă că tapetul magnetic va fi și pentru ei foarte atractiv.

Iată și câteva imagini, cu foto-magneți pe un perete cu tapet magnetic, să îți faci o idee și mai bună despre această inovație.

Tot ce mai ai de făcut este să îți magnetizezi amintirile și să te bucuri de ele.

Tu ești magentul! 

Cu drag,

DA

Lasă un răspuns