Hop și eu la SuperBlog 2018!

Azi am descoperit că există o competiție foarte faină pentru bloggerii din România: SuperBlog.

super2

Dacă ești blogger cu experiență, probabil că te amuzi copios. 😀

Normal! Competiția asta e de 10 ani în România, are deja 15 ediții încheiate, vreo 2.500 de participanți, peste 30.000 de articole înscrise și premii totale oferite în valoare de 100.000 euro. Impresionant, știu!

Doar că așa îs eu uneori, mai înceată. Asta e! Și nici măcar nu-s ardeleancă. 🙂

Oricum, important e că am aflat de ei. Și, cum cel mai bun moment să acționez e ACUM, mă înscriu în competiție, chiar dacă suntem aproape de spartul târgului (perioada de desfășurare SuperBlog 2018 e 1 martie – 13 aprilie 2018).

Competiția Spring SuperBlog 2018 e deschisă pentru toți bloggerii din România, care au peste 14 ani, indiferent de traficul blogului și de tematica abordată. Important este ca blogul să fie în limba română, să aibă cel puțin 3 luni de activitate și minimum 20 de articole.

Mă încadrez, așa că mă înscriu. 😉 E o mare provocare și e puțin înspăimântător: e prima dată când scriu pentru o competiție, pe teme impuse, pornind de la anumite informații standard și trebuie să respect niște termene limită. Dar vreau să trăiesc această experiență!

Va fi o oportunitate pentru mine să îmi testez abilitățile scriitoricești, inspirația și creativitatea, să mă conectez cu oameni care fac blogging bine și de mai multă vreme decât mine, să mă familiarizez cu brandurile interesate de social media și cu nevoile lor.

Așa că, dragi organizatori SuperBlog, sper să mă acceptați! 🙂

Iar tu, fainul meu cititor, sper să îmi rămâi alături și poate chiar să mă susții! Mulțam!

Spor, inspirație și armonie!

DA

 

Lasă un răspuns