Încă o idee genială pentru galeria ta de fotografii

În urmă cu 2 săptămâni îți povesteam despre o modalitate inovatoare de a îți crea acasă o galerie cu fotografiile tale memorabile: tapetul magnetic, pe care îl poți aplica pe unul sau mai mulți pereți și peste care apoi adaugi foto-magneții tăi de suflet. 🙂

Între timp, am descoperit încă o idee genială pentru tine, iubitorule de fotografii la vedere: vopseaua magnetică.  E o vopsea ce conține particule de pulbere de fier, care se depun pe suprafața vizată, oferindu-i astfel proprietăți magnetice.

Vopseaua magnetică se poate aplica pe lemn, carton, ceramică, zidărie, perete, etc. E ideală pentru orice cameră din casa ta, chiar și pentru cea a copilului/ copiilor, pentru că e pe bază de apă, fără plumb, e non-toxică și sigură pentru cei mici. 😉

Magnetic paint2

Pentru cele mai bune rezultate, vânzătorii produsului recomandă aplicarea vopselei magnetice la o temperatură de cel puțin 20 ° C, iar un litru de vopsea ar acoperi cam 5 metri pătrați, cu un singur strat. Desigur, pentru creșterea efectului magnetic e recomandată aplicarea mai multor straturi, cel puțin două-trei, care se vor aplica în direcții diferite . Vopseaua nu se diluează și se aplică cu pensula ori trafaletul, pulverizarea nefiind recomandată.

La gama de produse pe care am găsit-o eu pe piața din România, MagPaint, vopseaua e disponibilă doar în nunața de gri închis (care, apropo, creează un contrast chiar fain cu orice altă culoare), iar prețurile încep de la 80 lei/ 0,5l. Foarte cool, nu zici?

Îți las mai jos două imagini inspiraționale, că poate te motivezi să îți creezi și tu propria-ți galerie de amintiri memorabile, acasă.

A, și spor la redecorat! 😉

Tu ești magnetul! 

DA

A 3933Magnetic paint3

 

 

 

 

Lasă un răspuns