Vrei să-ți faci o bucurie? Mănâncă la Sculărie!

Ieri, la recomandarea unui brașovean, am testat experiența de a mânca la Sculărie.

Da, ai auzit bine! 😉 La Sculărie!

E o locație super faină, în Brașov (pe str. Tâmpei nr.6), unde am mâncat un prânz delicios, cu porții cât pentru Gulliver, ne-am energizat cu un gustos fresh de portocale + măr + morcovi + țelină + ghimbir, făcut pe loc și ne-am distrat cu descoperirea tuturor obiectelor demne de o sculărie, dar integrate perfect într-o locație de tip bar- restaurant.

Meniul e scris pe hârtie milimetrică, mai bine de jumătate din denumirile produselor sunt cuvinte tehnice (noi am mâncat un „Strungar” – salată cu ton și o pizza „Rigla”), iar pe geamuri și pe pereți sunt imprimate diferite schițe tehnice.

1
Meniul
2
Schițele tehnice de pe ferestre

La tot pasul găsești atenționări adunate de prin vechile secții ale fabricilor din Brașov. De departe, cea mai inedită atenționare e cea din fața barului: „Pericol de amețeală”. Corect, nu? :))

3
Mesajul conducerii 🙂
4
Cea mai tare atenționare

O atmosferă super cool la Sculărie, care pe noi ne-a făcut să zâmbim pe tot parcursul timpului petrecut în incintă. 😉

Mâncarea e delicioasă, au multe variante și pentru vegetarieni, porțiile sunt foarte generoase, unele chiar imense, iar pizza are un blat absolut genial și e o încântare pentru papilele gustative. Prețurile sunt și ele adaptate specificului locației, adică sunt muncitorești, să și le permită oricine.

5.gulliver
Un lighean de salată :))

Eu mai multe nu vă spun, dar când ajungeți prin Brașov, e musai să opriți măcar o dată la Sculărie, să beți un fresh și să mâncați ceva, pentru că e o experiență memorabilă!

Spor, inspirație și armonie!

DA

Lasă un răspuns