10 ani ei celebrează și pe tine te premiază – SuperBlog, cea mai tare competiție din blogosfera românească

Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, Laaaaa muuuuulți ani!!! 🎉🎂🍾😀 

LA MULȚI ANI, SuperBlog, pentru aniversarea primului deceniu de existență și felicitări pentru performanța de a fi cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească! 👏

Dacă citești acest articol și încă nu știi ce înseamnă SuperBlog și activitatea lor din cei 10 ani, îți las aici câteva date:

  • 16 ediții de concurs încheiate,
  • aproximativ 100 de sponsori parteneri,
  • peste 2.600 de participanți,
  • aproximativ 31.000 de articole scrise pentru această competiție,
  • premii în valoare totală de peste 100.000 euro.

Impresionant, așa-i? 😮

Și acum vine partea cea mai tare.

Ești pregătit?

Sigur ești pregătit? 😀

De la 1 septembrie au început înscrierile pentru ediția aniversară de 10 ani SuperBlog, ediție ce poartă numărul 17 și care are un fond total de premiere de peste 25.000 lei (bani, produse, servicii sau vouchere).

Competiția este deschisă tuturor bloggerilor din România, cu vârsta de minimum 16 ani, indiferent de traficul blogului și de tematica abordată. SuperBlog 2018 se va desfășura în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2018 și, pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, inspirație, creativitate și pofta de a scrie articole cât mai cool, pe temele propuse de sponsorii competiţiei.

Toate probele concursului sunt opţionale, astfel încât poți participa doar la cele care te atrag mai tare. Cu cât participi, însă, la mai multe probe, cu atât îți cresc și șansele de câștig. Logic, nu? 😉

Faza faină e că-i simplu ca un LA MULȚI ANI! să te înscrii în competiție:

  • citești regulamentul;
  • îți anunţi participarea în SuperBlog 2018 într-un scurt articol pe blogul tău;
  • completezi formularul de înscriere;
  • după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog și, începând de la 1 octombrie, când se lansează prima probă a competiției,îți înregistrezi articolele în contul propriu de pe platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

Eu mi-am asumat provocarea SuperBlog și în ediția din primăvara 2018, mi-a plăcut maxim, așa că mă înscriu și acum.

Tu ce mai aștepți? 😉

Spor, inspirație și armonie!

DA

One Reply to “10 ani ei celebrează și pe tine te premiază – SuperBlog, cea mai tare competiție din blogosfera românească”

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns