Cei 7 supereroi din bucătărie, care îți transformă fiecare experiență gastronomică într-o poveste memorabilă

Mai știi filmul de animație, produs de Walt Disney, „Frumoasa și Bestia”?

Îți amintești, poate, că acolo vesela, mobilierul și ustensilele aveau viață și puteri magice: doamna ceainic, Chip (ceșcuța), Lumiere (sfeșnicul), Madame de Garderobe (șifonierul) etc. Și cântau, și dansau aceste personaje, și transformau castelul acela întunecat și trist într-o casă caldă și primitoare.

Cam la fel îmi imaginez că se întâmplă când trăiești în bucătăria ta povestea SomProduct. 😊 Fiecare piesă de mobilier, oală, tigaie, cratiță, farfurie sau cană îți devine un ajutor plin de viață atunci când pășești în lumea magică a bucătăriei.

Și fiecare experiență culinară se transformă într-o poveste faină, inspirațională, veselă, energizantă. Fix ca în desenul animat de care îți spuneam mai devreme.

Ca să te conving, ți-i prezint pe cei 7 supereroi din oferta SomProduct, care îți vor oferi o experiență gastronomică memorabilă, de fiecare dată când gătești.

  1. NARVIK – set de masă și scaune în stil scandinav, un „must-have” al interioarelor originale și inedite.

Fabricat din lemn masiv malaezian, nedeformabil în timp, rezistent la umezeală și uz intens, cochet și elegant, setul îți transformă bucătăria în camera preferată din casă.

Masa e extensibilă și, la nevoie, devine un fel de Transformers, în funcție de câte persoane ai invitate la cină.

Iar scaunele, cu spătarul lor înalt și aerul ușor nordic (Narvik e un oraș din Norvegia, de pe țărmurile fiordului cu același nume), te vor purta, dacă îți închizi ochii, într-un ținut răcoros, cu vikingi.

Sursa foto: SomProduct
  1. BUTTERFLY – setul de veselă.

Și ce se potrivește perfect cu vikingii, completându-se precum yin&yang?

Fluturii, bineînțeles! 😊

Glumesc, desigur, dar, în materie de decorare a bucătăriei, mie îmi place mult tare setul de 30 de piese Butterfly: e colorat, dar nu exagerat, e elegant, dar și vesel, include toată vesela necesară unui cămin (6 farfurii plate, 6 boluri, 6 farfurii desert, 6 cești și 6 farfurioare) și cred că dă un aer de originalitate unei cine servite cu prietenii.

Plus că e din porțelan de înaltă calitate, care nu conține plumb sau cadmiu, fiind astfel absolut sigur pentru sănătate și se poate spăla în mașina de vase.

Sursa foto: SomProduct
  1. JAMIE – setul de tacâmuri

Numele spune deja totul și da, cred că, mâncând cu aceste tacâmuri, preparatele ți se vor părea mult mai delicioase. Pentru că e ca și cum Jamie ar fi contribuit și el, cu măiestria și pasiunea lui pentru gătit, la prepararea mâncării.

Setul conține 24 de piese (6 linguri, 6 lingurițe desert, 6 furculițe și 6 cuțite) din oțel inoxidabil 18/10, ideale pentru utilizarea zilnică.

Sursa foto: SomProduct
  1. SAMURAI setul de 5 cuțite cu suport magnetic. Un singur ajutor, cu 5 elemente care te transformă într-un adevărat artist culinar, indiferent ce gătești.
Sursa foto: SomProduct

Te și văd: îți pui șorțul, îți fixezi bine cu privirea ceea ce e pe tocător, iei unul dintre cuțite, îi mângâi lama, pentru a-i simți puterea și precizia, îți aranjezi postura întregului corp și începi: Kiai!

Ai pornit la luptă și vei ieși învingător, pentru că tu și SAMURAI dețineți controlul.

Sursa foto: SomProduct

Vei tăia cu precizie chirurgicală orice aliment (de fapt, cuțitele astea taie singure, tu doar trebuie să ai grijă să le ții bine în mână): carne, legume, fructe, pâine sau produse de patiserie etc.

Sunt din oțel inoxidabil, lama este călită, pentru durabilitate suplimentară, au mânere ergonomice, din bachelită și sunt ușor de curățat.

  1. EDELSTEINE – trio-ul de oale curcubeu.

Cu aceste oale (de 1,8 l, 2,5 l, respectiv 3,4 l) în garderoba bucătăriei tale, prepararea oricărui tip de mâncare e doar o chestiune de a da frâu liber imaginației.

Sursa foto: SomProduct

Sunt realizate din oțel inoxidabil, cu proprietăți bacteriostatice. Sunt rezistente la coroziune și șocuri.

Baza, în 5 straturi, este confecționată din oțel și aluminiu și absoarbe foarte repede caldura, distribuind-o uniform în tot vasul, astfel că timpul de gătit scade considerabil: o supă de legume, spre exemplu, (morcovi, cartofi, broccoli, țelină, mazăre și porumb) e gata de pus în farfurie în doar 15 minute.

  1. DUBOKO – tigaia dublă antiaderentă de 26 cm.

E supereroul care te transformă în master chef-ul omletelor.

Pentru că orice omletă, indiferent câte ingrediente vei pune în ea, va fi perfectă, rumenită uniform și întreagă în farfuria ta. O întorci cu tot cu tigaie și nu se mai sfărâmă sau rupe, nu sare uleiul încins pe tine, iar aragazul îți rămâne curat. 😉

Sursa foto: SomProduct

E ideală și pentru clătite americane, șnițele sau fripturi.

  1. FUNTZIO – roasterul multifuncțional pentru cuptor.

Acest roaster e tot un supererou cu veleități multiple, pentru că, în funcție de nevoia ta, se poate transforma și în grătar (capacul), poate deveni și oală de gătit pe aragaz sau poate fi chiar o caserolă ce îți păstrează mâncarea proaspătă și delicioasă.

Sursa foto: SomProduct

FUNTZIO e o tavă ce valorifică gustul şi calităţile nutritive ale alimentelor, păstrând vitaminele şi încurajând la un consum minim de grăsimi. Acest vas face parte din noua generație de vase de gătit, cu 5 straturi antiaderente ultra durabile, cu particule de piatră naturală.

 

Și, dacă tot ți-am vorbit atâta despre oale, tigăi, cuțite, mâncare, fug acum să îmi prepar o gustare.

Cu spor și inspirație să îți fie! Mai ales în bucătărie! 😉

Cu drag,

DA

Articol scris pentru proba numărul 3 a competiției SuperBlog 2018, ediția de toamnă.

One Reply to “Cei 7 supereroi din bucătărie, care îți transformă fiecare experiență gastronomică într-o poveste memorabilă”

  1. […] Cei 7 supereroi din bucătărie, care îți transformă fiecare experiență gastronomică într-o p… […]

Lasă un răspuns